Roxette’i Tallinna kontserdile ostetud piletid kehtivad ka 18. juulil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roxette
Roxette Foto: promo

Tallinnas 18. märtsil toimuma pidanud Roxette'i kontsert lükati bändi laulja Marie Fredrikssoni haigestumise tõttu edasi. Uus kontsert toimub 18. juulil  Saku Suurhallis.

Kõik 18. märtsi kontserdile ostetud piletid kehtivad ka 18. juuli kontserdil.

Soovi korral ostetakse 18. märtsi kontserdi piletid tagasi nelja nädala jooksul alates 24. märtsist kuni 21. aprillini 2011. aastal. Lisainformatsioon piletite tagasimüügi kohta leiate piletivahendusfirma Ticketpro kodulehelt aadressilt www.ticketpro.ee alates 24. märtsist või vajadusel võtke palun ühendust e-maili aadressil roxette@ticketpro.ee.

BDG Musicul kui Roxette’i kontserdikorraldajal on siiralt kahju, et bändi laulja Marie Fredrikssoni haigestumise tõttu lükati Roxette’i Tallinna kontserdi edasi ning palume kõigilt kontserdikülastajatelt vabandust ebameeldivuste pärast.

«Teavitasime Roxette’i fänne kontserdi edasilükkamisest nii kiiresti kui see võimalik oli. Arstide poolt määratud laulmise keelust kuulsime me kontserdipäeva teisel poolel. Peale seda toimus kohe telefonivestlus bändi managemendiga ning võeti vastu kõigi osapoolte jaoks raske otsus kontsert edasi lükata, kuid samas leiti üheskoos ka kohe kontserdi uus kuupäev,» lausub BDG Music tegevjuht Eva Palm.

«Kahjuks kimbutavad haigused kõiki inimesi, sealhulgas ka maailmakuulsaid staare. Meil ei olnud antud olukorras enam midagi parata, kuna arstide poolt keelati Mariel laulmine ja tal ilmselgelt ei olnud häält,» lisab Palm.

Rootsi läbi aegade üks menukamaid pop-bände Roxette esineb Tallinnas 18. Juulil 2011. Saku Suurhallis oma uue maailmaturnee «Charm School – World Tour» raames. Tallinnas lubavad muusikud tõelist hittide paraadi. Esitusele tulevad teiste hulgas sellised Roxette'i hittlood nagu «Sleeping In My Car», «Dressed For Success», «Wish I Could Fly», «It Must Have Been Love», «How Do You Do!», «Dangerous», «Joyride», «Spending My Time», «The Look» ja «Listen To Your Heart».
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles