Uus Instagrami sensatsioon on merisiga Ludwik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
@ludwik_guinea_pig
@ludwik_guinea_pig Foto: Instagram

Instagrami uus südametemurdja on Poolas elav karvutu merisiga Ludwik.

Üheaastane pisike Ludwik liitus Instagramiga 2015. aasta oktoobris ning kogus endale lühikese ajaga 35 000 jälgijat. Tänaseks, peale seda kui Ludwiku lugu avalikkuse ette jõudis, on väikesel karvutul meriseal juba 166 000 jälgijat kogunenud.

Ludwikut pildistatakse üles kõiksugu erinevates situatsioonides ning tema omaniku Agata Nowacka sõnul naudib väikemees fotosessioone täpselt sama palju kui magamist, vahendab Us Weekly. «Kõige parema meelega ta muidugi magab ja teinekord klõpsime osa fotodest ka siis,» ütleb Agata ning lisab, et Ludwiku lemmik koht on teki all oma omaniku süles.

Kuigi tänseks on Ludwiku elu hea ning turvaline, siis ei ole see alati nii olnud. Agata võttis loomakese enda hoole alla koduloomadepoest, kust merisiga kannatas kopsupõletiku, seenhaiguse, allergiate ning nahahaiguse all. Nii ravitigi väikemeest kuus kuud ja nüüd on pisikesest põssast saanud väike staar!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles