Disco Tallinn tuleb taas, peaosas Prantsuse superstaar Fred Falke!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disco Tallinn 1. aprillil teater NO99 kohvikus. Seekord lendab Prantsusmaalt kohale tunnustatud DJ ja produtsent Fred Falke!
Disco Tallinn 1. aprillil teater NO99 kohvikus. Seekord lendab Prantsusmaalt kohale tunnustatud DJ ja produtsent Fred Falke! Foto: Promopilt

Järjekordne episood populaarsest pidudesarjast Disco Tallinn toimub sel laupäeval, 1. aprillil teater NO99 kohvikus. Seekord lendab Prantsusmaalt kohale tunnustatud DJ ja produtsent Fred Falke, eriti funky etteaste teeb meie oma Sofia Rubina.

Fred Falke on väga omanäolise helipildiga prantslane, kes alustas hoopis bass-kitarristina, kuid on tänaseks suurte staaride poolt nõutud produtsent ja remiksija.

Temalt on töid tellinud näiteks U2, Jamiroquai, Robyn, Tiesto, Justice, Ellie Goulding, La Roux, Bastille, Gossip jpt. Koos oma partneri Alan Braxe´ga aastal 2000 avaldatud singliga „Intro“ saavutas ta kiiresti rahvusvahelise tuntuse. Oma äratuntavalt mahlaste bassikäikudega funky house käekirjale on Fred jäänud truuks ka läbi oma hilisema originaalloomingu ja remikside.

Disco Tallinn muusikaline menüü on seekord eriti rahvusvaheline.

Teinegi külalisesineja, Jack Malipan, on Portugali ja Inglise juurtega täna peamiselt Kambodźas ja Tais pidudesarja „No Problem Disco“ vedav DJ. Lisaks teeb eriti funky live esinemise meie armastatud Sofia Rubina, kellele sekundeerivad peosarja residendid Widenski ja Tom Lilienthal.

Uksed teater NO99 kohvikus avatakse sel laupäeval, 1. aprillil kell 22.00, piletid on eelmüügis Piletimaailmas ning kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles