Õudne video: sõbrad leidsid kadunud mehe laiba 7-meetrise püütoni kõhust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püüton, kes neelas alla terve antiloobi
Püüton, kes neelas alla terve antiloobi Foto: SCANPIX

Indoneesias leidis nädalavahetusel aset õudne juhtum, kui külaelanikud leidsid ootamatult kadunud mehe laiba seitsmemeetrise võrkpüütoni kõhust.

25-aastane Akbar Salubiro kadus pühapäeva õhtul, kui ta pidi naaberkülasse tööle palmiõli koguma minema, kirjutab Mirror. Kui ta järgmisel õhtul koju ei naasnud, hakkasid sõbrad ja sugulased teda otsima.

Esmaspäeva õhtul kella kümne ajal leiti Akbari koduaiast täissöönud püüton, kelle kõht suure jahinoaga lahti lõigati. 

Külaelanike halvim unenägu osutus tõeks - madu oli noormehe kägistanud ja ühes tükis alla neelanud.

«Ta leiti tagaaiast. Akbar pidi palmiõli koguma minema, kuid kui ta koju ei naasnud, läksid inimesed teda otsima,» rääkis Akbari naaber Satriawan. 

Kohaliku meedia teatel polnud Akbari naine Munu kodus ja ta sai traagilisest sündmusest teada siis, kui video ja pildid uudistesse jõudsid.

«Inimesed olid eelmisel ööl palmisalust karjeid kuulnud. Kui madu kinni püüti, paistsid tema kõhust selgelt läbi Akbari saapad,» seletas külasekretär Salubiro Junaidi. «Elanik lõikas mao kõhu lahti ja leidis Akbari elutu keha.»

Võrkpüütonid, kes on Aasia pikimad maod, tapavad oma saagi kägistades. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles