Viljandimaa sport 21.—27. märtsini

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna korvpalliturniiril on sellel nädalal plaanis pidada üksteist kohtumist.
Maakonna korvpalliturniiril on sellel nädalal plaanis pidada üksteist kohtumist. Foto: Elmo Riig / Sakala

TEISIPÄEV, 22. märts

Korvpall. Kell 18.30 on Viljandi spordihoones maakonna meistrivõistlustel vastamisi Paistu/Kõpu ja Anttila meeskond.

Jalgpall. Kell 18.45 kohtuvad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti meistriliiga neljandas voorus FC Viljandi ja Tallinna FC Levadia.


KOLMAPÄEV, 23. märts

Kergejõustik. Kell 12 algab Paalalinna viilhallis teivashüppevõistlus.

Jalgpall. Kell 17 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti A-klassi meistrivõistluste esiliiga turniiril Viljandi Tulevik ja Narva Trans.


REEDE, 25. märts

Korvpall. Kell 18 on Sürgavere spordihoones maakonna meistrivõistlustel vastamisi Suure-Jaani ning Aken ja Uks meeskond, kell 19.30 mängivad sealsamas Suure-Jaani Noortekoondis ja AP Mets.


LAUPÄEV, 26. märts

Käsipall. Kell 12 on Viljandi spordihoones Eesti meistrivõistluste esiliiga turniiril vastamisi Viljandi spordikool ja Oskar.

Korvpall. Kell 12 mängivad Viljandi spordihoones maakonna meistrivõistlustel Mõisaküla ja Paistu/Kõpu, kell 13.30 kohtuvad sealsamas J. J. Rattapood ja Spordikool, kell 15 Abja ja Pärsti ning kell 16.30 Kolga-Jaani ja Kärstna.


PÜHAPÄEV, 27. märts

Võrkpall. Kell 10 algab Suure-Jaani gümnaasiumis paaristurniir. Võistluse juhendi ja infot registreerimise kohta leiab siit.

Saskuturniir. Kell 11 algab Suure-Jaani vallas Kõidama baaris spordiklubi Viljandi Jokker aastapäevale pühendatud saskuturniir. Kaardimängu turniiri juhendiga saab tutvuda ja registreeruda siin.

Korvpall. Viljandi spordihoones peetakse neli maakonna meistrivõistluste kohtumist: kell 12 mängivad AP Mets ja Kord Nädalas / EE SK, kell 13.30 Suure-Jaani Noortekoondis ja Spordikool, kell 15 Anttila ja Mõisaküla ning kell 16.30 Kolga-Jaani ja Pärsti.

Suusamatk. Talvehooaja viimane suusamatk on kavandatud ümber Viljandi järve kulgevale terviserajale. Kontrollpunkt rannavalvehoones on avatud kella 11—14. Kell 15 loositakse Viljandi spordihoones kõigi talvematkadel osalenute matkakaartide vahel välja meeneid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles