Richard Branson: Donald Trump on häbiplekiks kogu maailmale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Richard Branson
Sir Richard Branson Foto: SCANPIX

Miljardärist ärimees sir Richard Branson peab USA president Donald Trumpi häbiplekiks kogu maailmale.

Branson kritiseeris Uus-Meremaa raadios NewsHub Trumpi esimesi ametisoldud kuid ja ennustas, et ta on president maksimaalselt ühe ametiaja.

«Minu arvates on kogu maailmale häbiplekiks see, et Ameerikat juhib isik, kes ei räägi alati tõtt ja kes on immigrantidele piiride avamise asemel Ameerikasse pääsemise väga raskeks teinud. Ja selliste asjade loetelu on väga pikk,» ütles Branson.

«Ameerika presidendiks oleks väga hästi sobinud paljud teised suured ärijuhid, näiteks Michael Bloomberg. Trump on üks äriinimene, kelle kohta ma tean, et ta pole sobilik juhtima sellist vägevat riiki nagu Ameerika,» lisas Branson. «Tema esimesed ametisoldud päevad on olnud katastroofilised ja ma pean väga ebatõenäoliseks, et ta peab vastu rohkem kui ühe ametiaja ning see ongi ainus hea asi selles osas, kuidas ta hetkel käitub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles