Rõõmusõnumid: näitlejanna Amanda Seyfried sai emaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Amanda Seyfried attends the 12th Annual CFDA/Vogue Fashion Fund Awards at Spring Studios on Monday, Nov. 2, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Actress Amanda Seyfried attends the 12th Annual CFDA/Vogue Fashion Fund Awards at Spring Studios on Monday, Nov. 2, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Foto: Evan Agostini/AP

Näitlejatest abikaasad Amanda Seyfried ja Thomas Sadoski said esimest korda lapsevanemateks.

Amanda ning Thomas, kes on koos olnud veidi üle poole aasta ning jõudnud selle aja sees nii abielluda kui esimest ühist lapsukest siia ilma tervitada, on nüüdsest pisikese tüdruku vanemad.

Amanda ning Thomas kihlusid eelmise aasta sügisel ning abiellusid alles hiljuti salajasel laulatusel, kus viibisd vaid nemad, nende koer ning paaripanija. Esimest korda kohtusid Amanda ning Thomas 2015. aastal kui mängiti ühiselt lavastuses «The Way We Get By». Suhe tekkis paaril aga komöödia «The Last Word» võtetel. 

Palju õnne värsketele vanematele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles