Hoidke alt: ansambel Zetod tulistab Lõuna-Eesti glämmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zetod
Zetod Foto: Rock Cafe


Auhinnagalal Kuldne Plaat 2011 aasta ansambliks tunnistatud ansambel Zetod on ametis uue singli valmistamisega. Bändi solist Jalmar Vabarna rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis, et peagi ilmub neil uus pala, kus teevad kaasa ka Orelipoiss ja Contra.


 
«Lõuna-Eesti glämm on tulistamas,» naeris Vabarna uuest singlist rääkides. «See on ühiskonnakriitilise suunaga hümnine lugu, mis räägib inimeste lollusest ja kevadest. Läbi huumorinurga muidugi. Contra meisterdas sõnad ja ise räpib ka selle singli peal.»
 
Lisaks asuvad Zetod koos Orelipoisiga kevadel ka minituurile. «Kontserdid algavad aprilli lõpus Viljandist. Edasi läheme Tartusse, Tallinnasse ja 5. mail oleme Türil,» rääkis Vabarna.
 
Ka suvised plaanid on bändil juba paigas. «Vanemuisega koostöös lavastub Seto eepos «Peko» , kus meie muusikat mängime,» rääkis Vabarna edasistest plaanidest. «See on suvelavastus, mis etendub juuli algusest Värskas. Selle asja toimumine on mulle isiklikult väga tähtis, sest see eepos on minu vanavanema lauldud,» lisas Vabarna.
 
«Sellest «Pekost» vallandub kindlasti väga palju uut materjali, nii et hoidke alt,» vihjas Vabarna võimalikule uuele plaadile.
 
Pärast «Pekot» esinevad Zetod ka Soomes maailma vanimal festivalil Kaustinenis ja veel ühel festivalil Joankoskil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles