Vau! «Eesti tippmodelli» võitja Helina Metsik võttis end paljaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti tippmodelli" neiud Londonis Gomez-Gracia moeshowl, mille korraldas Kaja Wunder. Osalesid noored modellihakatised Lisann Luik, Keiu Simm, Triinu Lääne, Helina Metsik ja Ksenia Viksne
"Eesti tippmodelli" neiud Londonis Gomez-Gracia moeshowl, mille korraldas Kaja Wunder. Osalesid noored modellihakatised Lisann Luik, Keiu Simm, Triinu Lääne, Helina Metsik ja Ksenia Viksne Foto: The Button Club

Telesaate «Eesti Tippmodell» esimese hooaja võitja Helina Metsik, kes alguses modellindusest loobus, on leidnud tee tagasi moelavadele.

Kuigi Helina otsustas pärast saate võitu modellindusega siiski mitte tegeleda ja keskendus õpingutele, on ta viis aastat pärast saate võitmist taas modellimaailma sukeldunud ja teeb tööd mis mühiseb.

Tema Instagrami kontolt saab tema tegemistel silma peal hoida ning catwalk'i ja moefotode vahele on neiu oma fännide rõõmuks postitanud endast ka ühe üpris paljastava pildi. Neiu soovis selle pildiga nimelt kõikidele naistele head naistepäeva.

Kuidas meeldib? Kas selline pilt on äge naistepäeva õnnitluseks?

Foto: instagram.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles