Padjaklubi-Laura juba teab, kuidas inetutest punnidest lahti saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padjaklubi-Laura juba teab kuidas vastikutest punnidest lahti saada
Padjaklubi-Laura juba teab kuidas vastikutest punnidest lahti saada Foto: TV3

Kas oled tähele pannud, et üsna tihti üllatab sind hommikuti peeglisse vaadates üks suur punane punn?

Vistrikud esinevad kõige tihedamini puberteedieas ning probleem laheneb tihti iseenesest täiskasvanuea saabudes. Mõtleme tihti suureks saades, et kõik need sünnipäevad, lõpuaktused ja kohtingud on nüüd selja taga, kui punaseid punne varjama pidi.

Aga mis siis, kui vistrikud ära ei kao? Tähtsale tööintervjuule minnes üllatab Sind hommikul täpselt samamoodi üks vistrik - milles on põhjus ja mida teha?

Padjaklubi-Laura: Üheks punnide tekkimise põhjuseks on kindlasti stress. Seepärast tuleks proovida natukene puhata. Ka toitumine on tähtis, eriti vee tarbimine. Tasuks vältida magusa tarbimist. Eriti käib see kommide ja šokolaadi kohta.

Oluline on ka naha hooldamine väljastpoolt. Need peaks olema sobilikud sinu nahatüübile ja geelja koostisega ning vee baasil. Näiteks tavalise kätepesuseebiga ei soovita ma nägu küll pesta. See kuivatab ja ei tee nahale head.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles