Muusikasõber Pärnust: ma väga ootasin, et jõuaksin siia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: elu24.ee

Vaid paar tundi enne Saku Suurhalli uste avamise aega avalikustatud info Roxette’i kontserdi ära jäämisest ei jõudnud õigeks ajaks ka paljude eestlasteni.


Muusikasõber Rosiita Liigus sõitis kohale Pärnust. «Ostsin pileti alles eile õhtul, sest kuulsin nende intervjuust, et esitamisele tulevad vanad lood,» rääkis 23-aastane neiu.

Spetsiaalselt kontserdi pärast võetigi koos vanematega sõit ette. «Ma väga ootasin, et jõuaksin täna siia. See bänd on mulle päris pikalt meeldinud, nii kuskil seitse aastat juba. Kuigi selline fänn ma ka ei ole, et kuskile kaugele nende pärast reisiks, aga no Tallinnasse Pärnust ikka,» lisas Liigus.

Seda, kas pikk sõit ka juulis ette võetakse või tuleb pileti eest raha tagasi küsida, lubas ta hiljem otsustada. «Eks meil muud nüüd üle ei jäägi, sõidame koju tagasi,» seadis ta sammud eemal autos ootavate pereliikmete poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles