Fännid Iirimaalt: see uudis on tõeliselt vastik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roxette'i kontserdile tulnud seltskond Iirimaalt.
Roxette'i kontserdile tulnud seltskond Iirimaalt. Foto: elu24.ee


Iirimaa ametliku Roxette’i fänniklubi liikmed Declan ja Patrick O'Connell ei suutnud kontserdi ära jäämisest teavitavat silti lugedes oma silmi uskuda ning olid pehmelt öeldes šokeeritud.


«Te teete nalja? Ei ole võimalik!» karjusid vennad nagu ühest suust ja uurisid Saku Suurhalli ees olnud kassast ürituse ära jäämise põhjuseid. «Ei! Masendav, see uudis on mulle tõeliselt vastik,» ütles Patrick O'Connell ja põrnitses enda ette maha.

«Tulime siia vaid Roxette’i pärast, see on meie jaoks spetsiaalne puhkusereis ja väga suur asi. Saabusime eile ja lahkume homme. Kes maksab meie lendude ja taksosõidu arvete eest? Mida me nüüd siis teeme? Juulis me kindlasti tagasi ei tule,» arutlesid pettunud vennad ja seadsid oma sammud tagasi linna poole.

Kontserdi pressiesindaja Tiina Sheini sõnul käisid arstidega veel viimase hetkeni läbirääkimised ja ametlik otsus tehti vaid mõned tunnid enne Saku Suurhalli uste avamist. See on väidetavalt esimene kord, kui Roxette'i kontsert laulja äkilise haigestumise tõttu ära peab jääma.

Roxette’i managemendi sõnul haigestus Marie Fredriksson juba eile ning tänasel arstlikul läbivaatusel diagnoositi tal larüngiit. Tegemist on hingamisteede algusosa ehk kõri põletikuga.

BDG Music tegevjuht Eva Palm, kes viibis isiklikult Mariega täna arstide juures lausub kurvalt: «Marie häälepaelad on tugevalt paistes ja tal on äge kõripõletik. Meil on tõesti väga kahju, aga arstid keelasid Mariel laulmise järgnevatel päevadel täielikult ära. Vastasel korral oleks häältepaeltele tekkinud kahjustus võtnud Marielt hääle jäädavalt ära.»

Roxette’i liikmed on kõik ääretult kurvad ja pettunud, et on sunnitud kontserdi edasi lükkama ning nad paluvad kõigilt kontserdikülastajatelt vabandust ebameeldivuste pärast.

Roxette’i Tallinna kontsert toimub 18. juuli (k.a) Saku Suurhallis.

Kõik tänasele kontserdile ostetud piletid kehtivad 18.juuli kontserdil. Soovi korral ostetakse kontserdi piletid tagasi. Täpsem info piletite tagasiostmise kohta avaldatakse järgneva nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles