Pettunud fänn: soovin Mariele head paranemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaalt Roxette'i kontserdile kohale tulnud pettunud fänn.
Inglismaalt Roxette'i kontserdile kohale tulnud pettunud fänn. Foto: elu24.ee

Roxette’i kontserdi jaoks spetsiaalselt Tallinnasse sõitnud Joanne Evans Inglismaalt sai ürituse ärajäämisest teada alles Saku Suurhalli uksel rippunud sildi vahendusel. Pettunud naine oli kohale tulnud kella kuueks ehk uste avamise ajaks, leides eest saatusekaaslased nii Inglismaalt, Slovakkiast kui Norrast.

Naine soetas pileti, organiseeris lennud ning hotelli juba detsembri lõpus. «Tulin siia vaid Roxette’i pärast ja tean veel paljusid, kes selle reisi ette võtsid. Kontserdipaigale lähenedes ei näinud ma eemalt autosid ega inimesi ning see oli pisut muret tekitav. Oleks tore, kui oleksin sellest varem teada saanud,» rääkis ta ja lisas, et võib-olla reisib siia tagasi siis juuliks.

Joanne’i käis esimest korda Roxette’i kontserdil 20. aastat tagasi. «Olin siis 15-aastane. Kuni 1989.aastani ei olnud mul lubatud üldse popmuusikat kuulata. Alles siis sain hakata raadiotest lugusid lindistama. Roxette’i muusikat oli mul siis juba varem, aga tol hetkel ma lihtsalt ei teadnud kes neid palu esitab,» rääkis naine, kes lubas hotelli jõudes esimese asjana haigestunud Mariele Twitteri vahendusel sõnumi saata ning head paranemist soovida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles