TFW 2017 - Kaidi Kuur ja Mammu Couture tõid lavale rikkaliku kleidiassortii

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaheteistkümnenda Tallinn Fashion Weeki teine päev täitis Hiltoni pastelse kevadmoega ning tõi lavale Kaidi Kuuri ja Mammu Couture'i uued rõivakollektsioonid.

15.-17. märtsil toimunud kevadine Tallinn Fashion Week kinnitas kanda Hilton Tallinn Park hotellis ning esitles moesõpradele mitmete kodumaiste disainerite värsket loomingut.

Foto: Erlend Štaub/TFW

Kaidi Kuur ja Mammu Couture

Esimesena astusid üles Kaidi Kuur ja Mammu Couture, kes tõid lavale rikkaliku kleidiassortii. Kaidi Kuur, kes naasis pärast paariaastast puhkust taas moemaailma, kattis lava pulma- ja õhtukleitidega, mida kaunistasid nii tikandid kui ka heegelpits ning mis olid pühendatud õrnusele, puhtusele ja uutele algustele. Mammu Couture tõi aga lavale küllusliku kleidivaliku, mille fookus oli seatud pastelltoonidele ja lilletikanditele. Elegantsetele naistele suunatud rõivakollektsioon on saanud inspiratsiooni eelmiste sajandite naiselikest ideaalidest ning klassikalisest ilust.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles