Kerli Kõiv: väikeses linnas on raske olla friik, olin koolikiusamise ohver

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljannad Agnese Rakovska ja Kerli Kõiv
Lauljannad Agnese Rakovska ja Kerli Kõiv Foto: Instagram/ Kerlimusic

Eesti armastatuim haldjas Kerli Kõiv on pealt siiruviiruline, kuid seest soe ja südamlik. Müstiline naine veedab oma vaba aja kõige parema meelega rambivalguse eest põgenedes, looduses. Ta on tagasi kodumaal ja kaunim, tugevam ja inspireerivam kui kunagi varem.

Kerli pajatab Iluguru veergudel, et oli väikeses Elva linnas justkui friik ning seepärast ka koolikiusamise ohver - nii õpilaste, kui ka õpetajate poolt.

«Tundsin ennast üksi ning mul polnud tõelisi mõttekaaslasi kuni hilise pubekaeani, mil hakkasid tekkima kunstnikest sõbrad üle Eesti, kellega siis mitmepäevaseid kokkusaamisi korraldasime - Viljandist Kuressaareni.»

«Tänaseks on minuga õnneks ära harjutud ja saan rahulikult oma asju teha. Ema küll kritiseerib vahel ikka veel, aga siis tuletan talle meelde, et olen nüüd 30 aastane ja need ajad, kus mu riietust kommenteerida võis, on juba ammu möödas. Haha!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles