Galerii justkui moeajakiri! Deja Vu muutus moepealinnaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 10. märtsil muutus Lounge Deja Vu koostöös Bacardiga tõeliseks moepealinnaks, tekitades külastajates tunde nagu nad oleks otse Milan Fashion Week’i südamesse lennanud! Öölokaali kaunistasid imelised Deja Vu modellid, kes andsid igale külalisele inspiratsiooni enda isikliku kollektsiooni loomiseks.

Deja Vu Goes to Milano - kaunid modellid, säravad külalised ja maitsvad kokteilid viisid igaühe linna, mis on moemaailma tippbrändide, nagu Armani, Gucci, Versace ja Prada, sünnilinnaks! Sel ööl võis igaüks näha end staarina, nautides vaatemängulist show’d ja lastes fotograafidel end Deja Vu moeajakirja jaoks üles pildistada.

Deja Vu Goes to Milano pidu
Deja Vu Goes to Milano pidu Foto: Rauno Liivand

Sel reedel, 17. märtsil tähistab Deja Vu iirlaste tähtsaimat rahvuspüha, Püha Patricku päeva suurejoonelise «Le Grande Spektaakel» peoga! Peo kohta saab rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles