Tambet Tuisk: «Väikesed hiiglased» pole ainult lastele mõeldud saade

Väikesed hiiglased
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba sel pühapäeval kell 19:35 stardib Kanal 2 ekraanil uus ja eriline talendisaade «Väikesed hiiglased», kus lavale astuvad lahedad Eesti lapsed, keda on toetamas kuulsad Eesti meelelahutajad. Säravat stuudioshowd juhib näitleja Tambet Tuisk!

Sellest pühapäevast täitub tele-ekraan laulu, tantsu ja tõeliselt naljakate juttudega, kui televaatajad saavad esimest korda tuttavaks uue teleshow «Väikesed hiiglased» minitalentidega. Säravat kogupereshowd juhib heatujuline ja mitmekülgne näitleja Tambet Tuisk, kes toetab väikeseid talente hea sõnaga ja vajadusel kutsub kohtunikke korrale. Kuigi uue saate superstaarideks on lapsed, pole tegemist siiski lastesaatega, vaid suure kogupereshowga – elamusi ja inspiratsiooni saavad sealt kõik televaatajad sõltumata vanusest. Seda kinnitab ka Tambet Tuisk, kelle sõnul saab lastesaate müüt purustatud juba sel pühapäeval, kui esimene saade eetrisse läheb.

«Väikesed hiiglased» toob pühapäevast Kanal 2 ekraanile andekad lauljad, silmapaistvad tantsijad ja pisikesed kuldsuud. Väikestele talentidele elavad kaasa Juss Haasma, Koit Toome, Eda-Ines Etti, Hanna-Liina Võsa ja Daniel Levi Viinalass, kel igaühel on juhendada ja toetada üks lastegrupp.

«Väikesed hiiglased» stardib juba 19. märtsil kell 19:35 Kanal 2s. Jälgi kindlasti hiiglaste tegemisi nii Facebookis kui Instagramis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles