Kättemaks ja kevadised armumised - «Pilvede all» tänases osas läheb põnevaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pilvede all»
«Pilvede all» Foto: Arno Mikkor

«Pilvede all» 14. hooaeg võis küll alata tumedates toonides, aga kevad on nüüdseks kohal ja toonud kaasa endaga vähemalt ühe armumise. Tänases osas on taas Piret see, kelle süda kiiremaid lööke uue meestegelase ilmumise peale teeb.

Taas on põhjust rõõmustada «Pilvede all» kangelanna Piret üle, kes kevade saabudes ära armub.  Elevuseks annab põhjust uus tegelane, kellega kokkupuutel Piret algul üsna piinlikku olukorda satub. Kas tegemist on millegi kestvamaga, seda näitab aeg, sest austajatest naisel puudust ei ole. On ju taaskord pildile ilmunud ka Volts, kes eelmises osas taas naisega suhteid üles soojendada üritas.

Rõõmsaid uudiseid on ka Mari ja Indreku suhtes, kus suurem mõõn ja erimeelsused on selleks korraks seljatatud. Siiski pole elu «Pilvede all» ainult roosades toonides, sest Kertu näitab oma teravat palet ja korraldab ühe uskumatu stseeni ning sootuks kurjakuulutavad plaanid on Sirjel, kes leiab võimaluse Gunnarile kätte maksta.

«Pilvede all» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast dokumentaalsarja «112 – saatuslik hetk» uut osa

Vaata treilerist, mis täna toimuma hakkab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles