Abandoned Elysium, kes on võitnud Noortebänd 2015 tiitli, kuulutas välja oma kolmanda stuudio albumi tuleku!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live: Anu Saagim`il külas Nooertebänd 2015 võitja Abandoned Elysium ja Noortebänd 2016 finalist The Notes
Elu24 Live: Anu Saagim`il külas Nooertebänd 2015 võitja Abandoned Elysium ja Noortebänd 2016 finalist The Notes Foto: Viktor Burkivski

Eesti uue-kooli progressiivne metal bänd Abandoned Elysium, kes on võitnud Noortebänd 2015 tiitli, kuulutasid välja oma kolmanda stuudio albumi tuleku.

Albumi väljatuleku kuupäev on 31. märts ning sisaldab 13 lugu, koos kahe varem ilmunud uuesti salvestatud ning 11 täiesti uue looga.

Foto: promo

Kirjutus- ja salvestus periood kestis kaks aastat. Uut albumi kontseptsiooni iseloomustab vaimne õitseng, harmoonias elamine ning empaatia.

Muusikat saab kirjeldada kui progressiivne, tehniline, atmosfääriline metal muusika. Uuel albumil on see kord sisse toodud ka palju puhast laulmist, põhilise scream vokaali kõrvale. Albumi muusika kirjutas bändi kitarrist Kevin Oper, lüürika laulja Karl Mesipuu. Mixitud, masterdatud Sander Sadami poolt ja kunstilise kontseptsiooni kujundanud Jüri Luhaäär.

1. aprillil saab bändi näha mängimas Tallinn Music Weekil metal stage-il Von Krahlis algusega kell 19:00.

Plaadiesitluskontserdid toimuvad 21. aprillil Tallinnas klubis Red Emperor, kus astuvad veel üles Everfall, Paean, Kaschalot. Tartu albumiesitlustkontsert toimub 28.aprill Genialistide klubis, astuvad AE kõrval üles Läti bänd Mayla ning Everfall.

Foto: promo

1. Make Way

2. Thrive

3. I, Ascender

4. Wild Flower

5. One World Family

6. Supernova

7. Conscience

8. Departure

9. The Lucifer Experiment

10. Bloom

11. P.O.T

12. Sleeping At The Gates Of Heavens Hell (re-recorded)

13. Odyssey (re-recorded)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles