Galerii: täna esilinastub «The Brave One» («Üks vapper naine»)

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jodie Foster filmis «The Brave One»
Jodie Foster filmis «The Brave One» Foto: Lilo / Sipa / Scanpix

Täna esilinastub Eestis film «The Brave One» («Üks vapper naine»), mis räägib populaarsest raadiohäälest Erica Bainist (Jodie Foster). Naisel on elu, mida ta armastab ning kihlatu (Naveen Andrews), keda ta jumaldab.

Kõik see võetakse naiselt ühel õhtul, kui jõhkra kallaletungi tagajärjel satub Erica haiglasse, tema väljavalitu aga surnukuuri. Suutmata seda tragöödiat unustada, hakkab ta käima õhtuti mööda linna, relv käekotis, et leida üles need, kes purustasid tema maailma.

Hingevaludes vaevleva naise õigluseotsingud tõmbavad endale avalikkuse tähelepanu ning pressis levivad lood anonüümsest tasujast, kes New Yorgi tänavaid öösiti jätistest puhastab. Selline lähenemine ei meeldi aga sugugi politseile.

Samal ajal, kui juurdlust juhtiv uurija Mercer (Terrence Howard) Ericale üha lähemale jõuab, peab naine küsima endalt, et kas külmavereline kättemaks on siiski õige tee või on ta muutumas samasuguseks nagu need, keda ta õhtust õhtusse otsib? Kas kättemaks kustutab valu?

Filmi lavastas Neil Jordan.

Vaata filmi treilerit siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles