Kairit Tuhkanen: käsil on minu viimane klubituur

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldne plaat 2017 muusikaauhinnad
Kuldne plaat 2017 muusikaauhinnad Foto: Mihkel Maripuu

Täna on eetris järgmine «Stiilistuudio» osa, milles Kairit Tuhkanen tunnistab, et käsil on tema viimane klubituur, öötööd naine enam teha ei soovi.

Stiilistuudio meigitoolis särab imearmas lauljatar, ilmatüdruk, saatejuht ja meikar Kairit Tuhkanen, tuntud ka lavanime Niki järgi. Kairit räägib saates oma tulevikuplaanidest, pereplaneerimisest ja milline tema «7 ametist» talle kõige südamelähedasem on.

Millistes värvides end kevadel trendikana tunda, näeme Baltika kevadsuvisel moeetendusel. Tallinna külje all Hansaplanti aianduskeskuses toimus moeshow, kus näidati Montoni, Mosaici, Baltmani, Ivo Nikkolo ja Bastioni kevadsuviseid kollektsioone. Üritust väisasid Eesti moebrändide kliendid ning paljud moeasjatundjad- ning huvilised. Spetsiaalselt selleks õhtuks loodi floristi ja aiandusõppejõu Marek Jakobi eestvedamisel Eesti suurim lillesein, mis tõi kevadlillede lõhna ruumi.

Baltika Grupi kevad-suvi 2017 moe-show backstage ja seltskond
Baltika Grupi kevad-suvi 2017 moe-show backstage ja seltskond Foto: Maksim Toome

Kuidas sirgub väikesest tähest suur? Igatahes mitte kapsapeenras! Alustava Tähe Kool ehk Star Kids Agency juhataja ja asutaja Ireni Erbi selgitab, et eelkõige on kool imidžilaboratoorium, mille töö eesmärk on talendi avastamine ja isiksuse harmooniline areng sõltumata sellest, millise lavakunstide suuna laps valib põhiliseks. Osata ilusasti liikuda, hoida selga ja poosi, olla enesekindel foto- ja videokaamerate ning suure rahvahulga ees, riietuda stiilselt ja koostada komplekte, olla üldkultuuriliselt arenenud ja suuta vääriliselt vastata ootamatutele küsimustele – sellised oskused on vajalikud igal artistil, isegi kui laps ja vanemad ei mõtle võsukese tulevikku siduda modellindusega.

Vaata Stiilistuudio saadet laupäeval 11.03 kell 10.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 12.03 kell 18.35. Järelvaadata saad eetris olnud saateid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles