ERR ja Kinobuss ootavad koolifilme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinobuss Kihnu saarel augustis 2006.
Kinobuss Kihnu saarel augustis 2006. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees.

 

Eesti Rahvusringhäälingu ja Kinobussi koostöös algas täna konkurss Koolifilm, mida korraldatakse juba kolmandat korda. Koolinoorte võistlustöid oodatakse kuni 15. maini.

 

Koolifilmi korraldajad leiavad, et Eesti koolides õpib palju andekaid ja fantaasiarikkaid lapsi, kel on võimalus audio-visuaalsete vahenditega omaloomingut teha. Et neid töid laiemalt tutvustada, tasukski kõigil huvilistel konkursil osaleda. Võistlema võib saata nii animatsioone, tõsielu- ja mängufilme, muusikavideoid, kui ka kaastöid kooli-TV tarvis.

Filmi pikkus peaks jääma vahemikku 30 sekundit kuni 30 minutit.

Koolifilmi žüriis on ETV pearežissöör René Vilbre, filmide «Mina olin siin», «Röövlirahnu Martin» jt autor; Kinobussi üks filmikoolitajatest Rasmus Merivoo, filmide «Tulnukas», «Buratino» jt autor; ning produtsent Kristel Tõldsepp animastuudiost A Film.

Konkursi võitja pälvib võimaluse osaleda filmiprofessionaalide meistriklassis, kus saab õpetust linateoste stsenaariumi, režii, operaatoritöö ja helindamise kohta. Lisaks on mitmeid eriauhindu.

Parimad filmid jõuavad ETV2 eetrisse sügisel 2011.

Igaüks saab võistlevate tööde hulgast valida oma lemmiku aadressil www.err.ee/koolifilm.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles