Comedy Estonia kevadine avapauk on hoopis teine tera

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comedy Estonia, Sander Õigus
Comedy Estonia, Sander Õigus Foto: Comedy Estonia

Sel aastal algab kevad vähe vürtsikamalt, sest alates 20. märtsist vallutab erinevate Eesti linnade lavasid Sander Õigus, keda võib nimetada üheks esimeseks eesti keeles esinevaks stand-up koomikuks. 

Sander on loomuliku jutuvestja andega koomik, kelle esitluses tuleb üheaegselt esile nii eesti keele voolavus kui ka teravus. Tema lugudes peegeldub elu just sellisena, nagu see on ja eks seepärast on nendega nii lihtne ka suhestuda.

Kui Sandri esimene soolo-show oli justkui sissejuhatus stand-up'i, siis nüüd läheb mehe sõnul hoopis tõsisemaks andmiseks. «Tunni tempo on palju hoogsam, materjal tihedam ja hingamisruumi vähem. Katsun moraalilugemisega kokku hoida ja rohkem keskenduda naljakale meie ümber,» ütles Sander oma uue show kohta. 

«Hoopis teine tera» koosneb suuresti uuest materjalist, kuid ei puudu ka möödunud aasta lemmiknaljad väiksematelt lavadelt. Tolmust on puhtaks pühitud ja läikima löödud ka paar lugu, mis said kirjutatud Sandri koomikukarjääri alguses ning mis on nüüd valmis ilmavalgust nägema. 

«Tema eelmine show oli suurepärane näide, kuidas hoida tunni jooksul tempot üleval just nii, et publikul jätkuks naerude vahel ka piisavalt pause, laskmata samas energial langeda. Mis kõige tähtsam – tema lugusid kuulates saad aru, et ta pelgalt ei loe neid sulle ette, vaid tema juttudes on elu,» kirjeldab Sandrit koomik ja sõber Ardo Asperk.

Täpsema info show'de toimumise kohta Tallinnas, Tartus, Viljandis, Rakveres, Pärnus, Paides, Haapsalus ja Võrus leiab Piletilevist ja Comedy Estonia Facebookist.

Vaata ka videoid Sandri eelmistest esinemistest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles