TFW video! Iris Janvieri moemaja kevad-suvised trendid ja ehtekollektsioon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Fashion Week toimub 15.-17. märtsil Hilton Tallinn Park hotellis, kus IRIS JANVIER esitleb kevad-suvist kollektsiooni neljapäeval, 16. märtsil kell 21.00. Elu24 käis moemajas uurimas, kuidas valmib kollektsioon, mis on uuel hooajal põhilised märksõnad ja kuidas on kõige parem oma loomingut Eestis näidata.

Iris Janvieri esindaja Kristjaana rääkis, et hetkel on loomisel palju uusi kollektsioone ning käib valmistumine Tallinna moenädalaks. «Kui natukene telgitaguseid paljastada, siis on olemas Iris Janvieri klassikaline äratuntav joon, mis on lihtsad, puhtad lõiked ja kvalitseetsed kangad, naiselikkus,» lisas esindaja, et mängu tulevad ka uued kangad, teiste seas teksa ja puuvill.

Tallinn Fashion Week kevad 2017: Iris Janvier. Neljapäev 16.märts, kell: 21
Tallinn Fashion Week kevad 2017: Iris Janvier. Neljapäev 16.märts, kell: 21 Foto: TFW kevad 2017 disainerid

Kevadhooajal tasub miksida vabaaja riietust naiselikke joontega, lisada suuri detaile, rõivastele volange.

Iris Janvier üllatab moehuvilisi sel hooajal kireva ehtekollektsiooniga, mis püüab nii tähelepanu kui ka sobitub kenasti erineva riietuse juurde.

Moemaja tegemistega tasub end kursis hoida Facebookis ja Instagramis, kus Iris Janvier värskeid uudiseid ja moesuundi jagab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles