Mart Müürisepp «Verona» sarjamisest: ma tegin selle postituse naljaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Müürisepp
Mart Müürisepp Foto: Viktor Burkivski/Laura Arum-Lääts

Näosaate staar ja näitleja Mart Müürisepp lõi laineid Facebooki postitusega, milles ta kritisaaris karmide sõnadega Koit Toome ja Laura eurolugu «Verona». Nüüd andis Mart mõista, et ta tagi nalja.

«Ma tegin selle postituse naljaga!» rõhutas Mart Müürisepp Õhtulehele, et kommentaar oli mõeldud tema sõpradele, mitte avalikkusele.

Müürisepp kuulutas sotsiaalmeedias juba poolfinaalide ajal, et sööb oma mütsi ära ja paneb midagi põlema, kui «Verona» võitma peaks.

Foto: Facebook

«Fuck this shit!! Kustutasin Koidu oma sõbrakast. Sellist paska ikka annab kuulata?» põrutas Mart oma Facebooki lehel. Mart andis oma hääle Kerlile, kelle poolt lausa mitmeid kordi hääletada proovis, kuid möllas hoopis umbe läinud liinidega.

«Ma pole kunagi sellele sündmusele nii kirglikult kaasa elanud. Alati olen vingunud, et miks ikka see lugu saadeti bla bla. Nüüd otsustasin pool oma telo arvest Kerlisse investeerida, aga kuni kümme mintsa ei saanud Kerli eest hääletada, sest liinid olid pekkis??! Krt mai või! Ja siis saadetakse selline PASK!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles