Printsess Diana endine peateener lahutas naisest ja abiellub mehega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Burrell
Paul Burrell Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Printsess Diana Kensingtoni palee meeskonda kuulunud peateener Paul Burrell teatas sotsiaalmeedias, et ta on gei ning ta lahutas naisest, kellega ta oli 32 aastat abielus, et abielluda advokaadist poiss-sõbraga.

58-aastase Burrelli partneriks on samavana Graham Cooper, mehed abielluvad aprillis, edastab Daily Mail.

Burrell oli printsess Diana teenistuses kümme aastat, olles üks neist, keda Diana usaldas ja väidetavalt oli Diana ainus, kes teadis, et Burrell on tegelikult gei.

Printsess Diana
Printsess Diana Foto: DENIS PAQUIN/AP/Scanpix

Burrellil on nüüd Cheshire’is Farndonis oma lillepood, töötades floristina.

Kahe lapse isa Burrell lahutas oma 62-aastasest naisest Mariast möödunud aastal. Paaril on kaks täiskasvanud poega, 27-aastane Alexander ja 24-aastane Nicholas, kes elavad USAs ja nad peaks aprillis saabuma oma isa pulma, mis toimub Loode-Inglismaal Lakelandis.

Väidetavalt on kahe mehe pulm tsirkuseteemaline, pulma teenindav personal kannab klounikostüüme ja tellitud on ka Blackpooli drag queen klubi liikmed esinema.

Burrell ja Cooper on koos elanud alates 2011. aastast.

Paul Burrell kohtus oma naise Mariaga, kui nad mõlemad töötasid Bucinghami palees ja nad abiellusid 1984. aastal. Paul Burrelist sai printsess Diana õukondlane neli aastat hiljem ja ta oli printsessi usaldusalune kuni Diana surmani 1997. aastal.

Burrelli sõnul armastab ta oma naist Mariat seni ja temaga abiellumine oli ta elus üks paremaid asju. Lisaks armastab ta oma poegi väga. Paar teatas möödunud kuul, et nad lahutavad vastastikkusel kokkuleppel.

2006. aastal andis Paul Burrell välja raamatu «The Way We Were», milles ta räägib oma tööst printsess Diana teenistuses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles