Video: USAs surid korraga 97-aastased kaksikõed

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jean Young Haley ja Martha Young Williams
Jean Young Haley ja Martha Young Williams Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameerika Ühendriikides Rhode Islandil langesid temperatuurid alla nulli ning seal elanud 97-aastased kaksikõed kaotasid talvistes oludes korraga elu.

Politsei sõnas, et 97-aastane Martha Young Williams ja ta kaksikõde Jean Young Haley surid Barringtonis Haley maja juures möödunud reedel, edastab BBC.

Naabri sõnul leidis ta eakad naised lumehangest laupäeval, nad viidi haiglasse, kuid nad olid liiga alajahtunud, et nende elu oleks päästa saanud.

Pere teatel olid mõelmad õed headuse ja lahkuse kehastused ning oskasid elust rõõmu tunda.

Uurimisel ilmnes, et kaksikõed olid olnud õhtusöögil oma 89-aastase õe juures ning siis suundunud Haley juurde, kuid nad libisesid enne majja jõudmist ja ei saanud enam püsti, jäädes lumehange.

Politsenike teatel kaotas Williams esmalt jalgealuse  ja Haley üritas teda jalule aidata, kuid ka tema kukkus.

Barringtoni politseijuhi John LaCrossi teatel kukkus Williams siis, kui üritas oma auto juurde minna ning Haley siis, kui tahtis õde aidata ning jõuda majja, et sealt päästeteenistusse helistada.

Eakad naised ei suutnud enam püsti tõusta, neil tekkis hüpotermia, võttes neilt elu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles