Meedium: tulnukad saabuvad 14. oktoobril

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blossom Goodchild
Blossom Goodchild Foto: AP / Scanpix

Tulnukate sõnumeid vahendava meediumi Blossom Goodchildi kinnitusel saabuvad selle aasta 14. oktoobril Maale tulnukad ja tõendavad, et kosmoses on peale inimeste veel teisi eluvorme.

Meedium lisas, et Maad külastavate tulnukate eksisteerimisvorm kannab inglise keeles nimetust The Galactic Federation of Light (Galaktiline valguse föderatsioon), kirjutab ourstrangeworld.net.

Goodchildi kinnitusel on tal juba ammused kontaktid teiste kosmiliste eluvormidega.

«Nad andsid  mulle teada, et 14. oktoobril 2008  ilmuvad nad meie planeedi lähedusse kolmeks päevaks. Nad tahavad tõendada piiratud mõistusega inimestele, et on olemas neist erinevaid eluvorme,» vahendas meedium sõnumit.

Meedium lisas, et tulnukad tulevad rahus ja aitavad meie planeedil uuele arengutasemele tõusta.

«Nad palusid mul seda sõnumit levitada nii paljudele inimestele, kui võimalik. Eelkõige aga Maa saatust määravatele riigijuhtidele, poliitikutele ja teistele võimu juures olijatele,» lisas meedium.

Goodchildi kinnitusel ei taha kosmosest tulnud jõud otseselt sekkuda Maa valitsemisse, kuid nad on nõus oma abi pakkuma.

«Nende tulek ei ole Maa jaoks lõpp, vaid uus algus. Tulnukate kinnitusel  peaks inimkond neilt õppima enne, kui on liiga hilja,» sõnas meedium.

Videot vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles