Venelannast modelli teatel peeti teda USAs Vene agendiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Bonya
Victoria Bonya Foto: BENOIT TESSIER/Reuters/Scanpix

USA luureagendid pidasid Los Angelese lennujaamas kinni Venemaa päritolu modelli ja saatejuhi Victoria Bonya ja ta kuulati üle, kuna kahtlustati, et ta on Venemaa spioon.

37-aastase Victoria Bonya teatel leidsid agendid ta pagasi seast Spy-Land visiitkaardi ja see tekitas neis kahtlust, edastab foxnews.com.

Victoria Bonya
Victoria Bonya Foto: Alberto Terenghi/Empics Entertainment/Scanpix

Spy-Land on USA firma, mis tegeleb kaameratega, ka salakaameratega.

«Nad olid uurinud minu tausta ja esitasid mulle mu tegevusala kohta küsimusi, kuid siis läks jutt Vene luureorganitele. Minult küsiti ka Venemaa presidendi Vladimir Putini kohta. Ma hakkasin naerma, kuna pidasin seda naljaks ja arvasin, et olen varjatud kaamera saates, kuid nad jätkasid mulle luureteemaliste küsimuste esitamist,» kirjutas venelanna veebruari lõpul Instagramis.

Bonyal õnnestus lõpuks Los Angelese lennujaama agente oma sotsiaalmeedia postituste abil veenda, et ta sai Spy-Land visiitkaardi ühel sündmusel ja ta ei ole luurega seotud.

Bonyal on 1,9 miljonit jälgijat Twitteris ja viis miljonit fänni Instagramis.

Victoria Bonya / Ekaterina Chesnokova/RIA Novosti/Scanpix
Victoria Bonya / Ekaterina Chesnokova/RIA Novosti/Scanpix Foto: Ekaterina Chesnokova/RIA novosti/Scanpix

Kuulus venelanna on pärit Ida-Venemaalt Krasnokamenskist, ta kolis Moskvasse, kus töötas esmalt ettekandjana, kuid siis sai temast modell ja saatejuht. Ta hüppelauaks kuulsusse oli «Suure Venna» tõsielusaade, kus võõrad inimesed peavad kaamerate ees ühes majas koos elama.

Alates 2012. aastast elab ta peamiselt Monacos ja ta postitab oma sealsest elust sotsiaalmeediasse fotosid.

Bonya jõudis meediasse ka jaanuaris, mil tema ja  veel mitu venelannast modelli väidetavalt rikkusid Dubai peresõbraliku viietärnihotelli maine, postitades seal endast tehtud poolalasti pilte sotsiaalmeediasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles