Miss Reval 2017 on 19-aastane Karina Prants

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas, hotellis Hilton valiti 3. märtsil pealinna kauneim neiu, Miss Reval 2017. Kroon pandi pähe 19-aastasele Karina Prantsile. Esimeseks printsessiks valiti 18-aastane Valeria Zemerkina ja teiseks printsessiks 20-aastane Ingrid Usar. Palju õnne kaunitaridele!

Foto: Kalev Lilleorg

Miss Reval 2017 Karina Prants on pärit Võrust ja õpib hetkel Maaülikoolis.

Kaunitar tegeleb fitnessiga, talle meeldib tantsida ning tema lemmiktoit on mango ja motoks "Ava ennast maailmale ja ole rõõmsam"! Neiu arvab, et meie inimesed on liialt mornid ja tõsised.

Foto: Maksim Toome

Esimese printsessi tiitli pälvinud Valeria Zemerkina õpib humanitaargümnaasiumis ja soovib saada tulevikus hambaarstiks.

Valeria peamine sõnum on, et inimesed õpiksid ja täiendaksid end.

Foto: Miss Reval 2017

Teine printsess Ingrid Usar on Tartu tüdruk, kuid praegu õpib ta Tallinnas sisekaitseakadeemias. 

Foto: Miss Reval 2017

Võistluse finaalis osales kaheksa neidu: Karina, Valeria, Cassandra, Vladislava, Aleksandra, Ingrid, Tatsiana ja Rebeca.

Miss Reval 2017 on 19-aastane Karina Prants
Miss Reval 2017 on 19-aastane Karina Prants Foto: Kalev Lilleorg

Miss Reval 2017 žüriisse kuulusid tänavune Miss Helsingi Sephora Ikalaba, Miss Estonia 1989 Cathy Tullkvist, ajakirjanik Andres Raid, laulja-näitleja Kristjan Kasearu, kulturist Ott Kiivikas, moekunstnik Gerli A. Chantelle ja Õhtulehe veebiturundusjuht Sten-Erik Unt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles