Lahutus läheb Paul McCartneyle maksma 50 miljonit naela

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Paul McCartney
Sir Paul McCartney Foto: Reuters / Scanpix

Sir Paul McCartney ja Heather Mills sõlmisid lahutuskokkuleppe, mille kohaselt saab naine pärast abielu ametlikku lahutamist endale McCartney varast 50 miljonit naela ehk ehk enam kui miljard krooni.

Paar kohtus meedia tähelepanu vältimiseks saladuskatte all esmaspäeval Londonis kohtuniku ees ning sõlmisid ametliku lahutuskokkuleppe, vahendab Femalefirst.

McCartney ja Mills abiellusid 2002.aastal ning läksid lahku 4 aastat hiljem. Soovides vältida meedia tähelepanu ning lahutusvaidlustega enne tütar Beatrice´i neljandat sünnipäeva ühele poole saada, olid mõlemad kohtus vägagi huvitatud lahutuse juriidilisest lõpuleviimisest.

«Nii Paul kui Heather soovisid selle lõpetada enne Bea sünnipäeva. Hetkel tundub, et see läks neil õnneks,» ütles lähedalseisev isik ajalehele The Sun.

Eksbiitli varanduse suuruseks peetakse umbkaudu 850 miljonit naela ehk 19 miljardit krooni ning väidetavalt on mees nõudnud lahutuslepingu ühe punktina ka seda, et Millsil oleks keelatud rääkida meediale nende neli aastat väldanud abielu üksikasjadest.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles