Liis Lemsalu: minu esimene armumine oli välismaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu Stiilistuudios
Liis Lemsalu Stiilistuudios Foto: Tallinna TV

«Minu lapsepõlv möödus eri riikides, ka esimene armumine oli välismaal,» pajatab lauljatar Liis Lemsalu seekordses Stiilistuudios.

Liis Lemsalu (paremal) tunnistab, et tema esimene armumine oli välismaal
Liis Lemsalu (paremal) tunnistab, et tema esimene armumine oli välismaal Foto: Erakogu

Stiilistuudio meigitoolis iluleb hõbehäälne sireen Liis Lemsalu, kes jutustab oma lapsepõlvest ja ei varja, et ka temale on ette tulnud punastama panevaid iluapsakaid. 

Elu24 Live/ Anu Saagim`il käis külas Liis Lemsalu
Elu24 Live/ Anu Saagim`il käis külas Liis Lemsalu Foto: Mihkel Maripuu

«Keep Running» on Liisi värskeim singel ja Eesti Laul 2017 finaali võistluslugu.

Liis on ise ka muusika üks autoritest, kui ka sõnade ainuisikuline autor. Lugu sündis Eesti Lauluakadeemia Laulukirjutajate laagris. Autoriteks Liis, Mihkel Mattisen ja kaks Rootsi noort produtsenti Gustaf Svenungsson & Magnus Wallin, kes ka eelmise aasta Liisi suurhiti «Sinu ees» taustajõud.

Elu24 Live/ Anu Saagim`il käis külas Liis Lemsalu ja taustalauljad Dagmar Oja ja Marilin Kongo
Elu24 Live/ Anu Saagim`il käis külas Liis Lemsalu ja taustalauljad Dagmar Oja ja Marilin Kongo Foto: Mihkel Maripuu

Liis räägib, miks tal ei ole punt tantsijad laval, vaid loo võimsuse huvides lausa neli Eesti parimat taustalauljat kulisside taga: Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Marilin Kongo & Rolf Roosalu.

Anu Saagim- Viola reklaamnägu
Anu Saagim- Viola reklaamnägu Foto: Viola

Stiilistuudio on kaameraga kohal Valio Viola by Iris Janvier erikollektsiooni esitlusel.

Iris Janvieri brändi taga seisva Arina Baranovskaja sõnul oli Viola toodetest inspireeritud kleidikollektsiooni loomine põnev väljakutse. «Kollektsiooni läbiv toon on ürgnaiselikult punane, mis kaunistab iga kandjat ja sisendab julgust, enesekindlust ning sära, millega alanud kevadele vastu minna,» räägib Arina. 

Üks modellidest – bravuuritar Anu Saagim jagas nippe, kuidas kevadel garderoobi täiendada ja figuuri parimast küljest esitleda.

Foto: Tallinna TV

Wella meisterjuuksur ja koolitaja Denis Kovalenko näitab omanimelises ilusalongis, kuidas käib selle hooaja uusim trend - juuste kontuurimine!

Ultrakontuurimise põhimõtted mõjutavad lõpptulemust – lõikuse, värvi ja tekstuuri kooslus loob optilise illusiooni. See aitab määratleda näokuju ja juhib tähelepanu soovitud näojoontele.

Vaata Stiilistuudio saadet laupäeval 4.märtsil kell 10.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 5.märtsil kell 18.35. Järelvaadata saad eetris olnud saateid SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles