Pilk peale! Lorde on tagasi tuliuue loo ja muusikavideoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Lorde
Lauljatar Lorde Foto: Brendan Walter

Auhindu võitnud ja edetabelite tippe krooninud lauljatar Lorde naasis uue singliga «Green Light» ja avaldas koos singliga ka muusikavideo.

«Green Light» juhatab sisse Lorde teise täispika stuudioalbumi «Melodrama», mis näeb ilmavalgust sel suvel. Lorde debüütalbum «Pure Heroine» ilmus 2013. aastal.

Tulevase albumi produtsentideks on Lorde ise, Jack Antonoff ja Frank Duke. 

Muusikavideo «Green Light» režissöör Grant Singer on teinud muusikavideosid veel artistidele nagu The Weeknd, ZAYN ja Taylor Swift.

Lorde esitab singlit live-publikule esmakordselt 11. märtsil armastatud Ameerika telesaates «Saturday Night Live».

Aastal 2013 esitles tagasihoidlik 16-aastane Lorde end maailmale, andes välja singli «Royals» ning üllitades oma debüütalbumi «Pure Heroine». Lordest sai peagi uue generatsiooni esindaja ning ta müüs üle nelja miljoni albumi. Lisaks võitis noor muusik lausa kaks Grammyt ja Briti auhinna.

Lorde viimane esinemine Euroopas oli isiklik kutse David Bowie pere poolt, kes soovis näha teda Brit Awardsil esinemas, mälestamaks varalahkunud legendi.

David Bowie on nimetanud Lordet «muusika tulevikuks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles