Ketlin Bachmann-Põldroos ootab linnapilti värvilisi riideid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13. Kuldnõela moeauhinna võitja Ketlin Bachmann-Põldroosi kollektsioon
13. Kuldnõela moeauhinna võitja Ketlin Bachmann-Põldroosi kollektsioon Foto: Jelena Rudi

Eestis ainulaadse moeauhinna Kuldnõel 2010 võitja Ketlin Bachmann-Põldroos palub inimestel kevade puhul kapist värvilised riided välja võtta. Naist, kelle seljas näeb pigem pastelseid ja tumedaid toone, rusub kirkuse puudumine tänavapildis.


«Kui on must, siis olgu süsimust, aga see ühtlane hall ja pruun ja see mass, see on nii väsitav. Võibolla kuskil sooja päikese käes see nii ei olekski, aga kui meil vähegi päike välja tuleb, siis võiks värvid kapist välja võtta,» soovitas naine.

Moedisainer suurt trendidest lugu ei pea. «Naistel on teema ikka naiselikkus – kleidid ja seelikud, mitte lihtsalt tossud ja tressid. Seda on on ilus vaadata ka,» rääkis ta ja lisas, et tal endal ei ole hetkel kapist midagi võtta.

«Olen end unarusse jätnud. Mõtlesin, et kui kevad tuleb, siis teen uued riided. Mulle meeldib kui on tehtud täpselt see asi, mida ma tahan ja enda järgi. Poes ma ei näe selliseid asju ja tegelikult ei käi ma seal ka väga palju,» ütles Bachmann-Põldroos, kes ostab kaubandusvõrgust üldjuhul vaid kotte ja teksaseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles