Kes suri? «Pilvede all» uus hooaeg algas dramaatiliste matustega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pilvede all»
«Pilvede all» Foto: Arno Mikkor

Kolmapäeval alustas Kanal 2s Eesti vaadatuima telesarja «Pilvede all» 14. hooaeg. Tagasi ekraanil on kõik kolm õde ja nende ema Sirje, kuid avaosa tõi kõik  kokku kurva sündmuse tõttu.

Järjekorras juba 14. hooaeg sai dramaatilise alguse, kui õed kohtusid matustel. Leinas oli ka nende ema Sirje, kel tütardele nii mõndagi öelda oli. 

Matusetalitaja hüvastijätukõnest selgus, et lahkunud on Sirje õde Ülle Saks.

«Pilvede all»
«Pilvede all» Foto: Arno Mikkor

Eesti vaadatuim telesari ei näita väsimuse märke ja selgi hooajal on oodata mitut üllatust nii tegelaste kui ka sündmuste osas. «Pilvede all» algab täna küll kurbade nootidega, ent hooaeg jätkab juba helgemates toonides pakkudes küll suhtesegadust aga ka elevust uute inimeste näol.

Eesootav hooaeg toob «Pilvede all» õdede eludesse suuri väljakutseid. Kuigi Mari ja Indreku pereelu on saanud räsida, pingutab Mari oma pere-elu nimel rohkem kui kunagi varem. Pireti ellu lisavad värve nii Volts kui ka Urmas, kuid pildile ilmub ka üks uus meesterahvas. Kertule ja Andresele annavad senisest rohkem põhjust Tallinnas käia aga Erik ja lapseootel Liina.

«Pilvede all»
«Pilvede all» Foto: Arno Mikkor

«Pilvede all» on Kanal 2 ekraanil kolmapäeviti kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles