Eesti missi-emme Tiina Jantson otsib missikandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruaris toimunud "Miss Globe Estonia" eelvooru võitis Keisi Lokk, kes juba aprilli lõpus sõidab Lõuna-Koreasse "Miss Global Beauty Queen 2011" valimistele
Veebruaris toimunud "Miss Globe Estonia" eelvooru võitis Keisi Lokk, kes juba aprilli lõpus sõidab Lõuna-Koreasse "Miss Global Beauty Queen 2011" valimistele Foto: Sixtina

Juba 20 aastat korraldab «Sixtina» Eesti missivõistlusi ja saadab igal aastal kauneid neide Eestit esindama vähemalt kümnele maailmas toimuvale iludusvõistlusele.

«Nii nagu eelmisel aastal, nii ka sel aastal alates veebruarist kuni juunini toimub iga kuu eelvõistlus, mille käigus valitakse välja finalistid «Miss Globe Estonia», «Miss Model Estonia» ja «Eesti Miss Bikini» finaalvõistluste jaoks, mis toimuvad järjekordselt juuli alguses Õllesummeri ajal,» pajatab misside «ema»Tiina Jantson.

Iga eelvõistluse võitja sõidab aga ka juba ühele maailmavõistlusele. Veebruaris toimunud «Miss Globe Estonia» eelvooru võitis Keisi Lokk, kes juba aprilli lõpus sõidab Lõuna-Koreasse «Miss Global Beauty Queen 2011» valimistele.

Kes on aga «Eesti Miss Modelli» ja «Eesti Miss Bikini» järgmised finalistid, selgub juba sellel laupäeval ööklubis Cathouse. Selle eelvõistluse võitja sõidab juunis Hiinas toimuvale «Miss Bikini International» võistlusele Eestit esindama.

«Sixtina» Eesti missivõistlustele on oodatud osa võtma neiud vanuses 17-26, kellel huvi oma ilu ja oskusi missivõistlustel proovile panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles