Video: noore miljonäri Porsche muutus tulekeraks, hukkus neli inimest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ateena-Delfi vahelisel kiirteel aset leidnud õnnetuses hukkus neli inimest
Ateena-Delfi vahelisel kiirteel aset leidnud õnnetuses hukkus neli inimest Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kreekas leidis aset liiklusõnnetus, milles noore miljonäri Porsche sõitis pargitud autole otsa ja plahvatas tulekerana, mille tõttu neli inimest, kaasa arvatud miljonär ise, elu kaotasid.

Turvakaamera salvestise kohaselt leidis inimohvreid nõudnud juhtum aset Ateena ja Delfi vahelisel kiirteel, edastab Daily Mail.

Porschet juhtinud 24-aastane Giorgos Vakakis ja ta kaassõitja ning pargitud Honda Civicus olnud 33-aastane naine ja ta laps hukkusid sündmuskohal.

Hukkunud naise 41-aastane abikaasa oli nende auto parkinud õiges kohas, et kasutada bensiinijaama tualetti. Kui mees WCst tagasi tuli, leidis ta eest kaks leekides autot ja oma pere surnuna.

Giorgos Vakakis oli Kreeka tuntud miljonäri Apostolos Vakakise poeg, nende perele kuulub Jumbo supermarketikett 80 marketiga, millest 52 asuvad Kreekas ja ülejäänud teistes riikides.

Meediasse ja sotsiaalmeediasse jõudnud videolt on näha, kuidas Porsche kiirteel kihutab ja siis tee äärde pargitud Honda Civicule sisse sõidab, tekitades võimsa plahvatuse.

Kokkupõrke tagajärjel lendas miljonäri kaasreisija, 24-aastane Andreas Georgakopoulos Porschest välja, kuna tal ei olnud turvavöö kinni, saades raskeid vigastusi, mis temalt elu võtsid. Ülejäänud kolm inimest hukkusid tules.

Kreeka politsei uurib, miks Giorgos Vakakis oma kalli masina üle kontrolli kaotas ja miks ta sõitis kiirust ületades teeleõigul, kus kiiruspiirang on 100 kilomeetrit tunnis.

USAs õppiv Vakakis, keda peeti oma isa äriimpeeriumi pärijaks, oli oma perel Kreekas külas kui ta liiklusõnnetuses hukkus.

Vakakiste pere ei ole poja kaotusest ametlikult teada andnud.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles