Pärnumaa mudilasi oodatakse võistu laulma

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus on linnaosa seltsielu süda.
Raeküla Vanakooli keskus on linnaosa seltsielu süda. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Raeküla Vanakooli keskus korraldab neljandat aastat järjest Pärnumaa eelkooliealiste mudilaste lauluvõistluse “Lauluaias”, kuhu tuleks aegsasti registreeruda.

Keskuse arendusspetsialisti Piia Karro teatel oodatakse konkursile osalema kõigi Pärnumaa lasteaedade, huvikoolide ja rahvamajade mudilasringide soliste ja ansambleid ning teisigi huvilisi.

Konkursile registreerimine kestab 1. aprillini ja seda saab teha internetis Raeküla Vanakooli keskuse kodulehel.

“Lauluaias” eelvoorud toimuvad aprilli teisel ja kolmandal nädalavahetusel. 8. aprillil toimub eelvoor mudilasansamblitele ja 15.-16. aprillil väikestele solistidele.

Konkursi lõppkontsert toimub 1. mail.

Karro sõnade järgi on varasematel aastatel osalenud konkursil kokku üle 250 mudilase kogu Pärnumaalt. Eelmise aasta laulukonkursi uuenduseks oli mudilasansamblite võistulaulmine.

Solistide hulgas hindas žürii mullu parimaks viieaastase Marilis Lembitu Jana Tringi erakoolist ja mudilasansamblite hulgast Sindi lasteaia Päevapiigad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles