Eesti parimat peobändi ootab 3000 euro suurune auhinnaraha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jägermeister Rock Liiga 2011 võitja selgub 19.märtsil Rock Cafés.
Jägermeister Rock Liiga 2011 võitja selgub 19.märtsil Rock Cafés. Foto: Fred Frosh

Sel nädalal selgitab Jägermeister Rock Liiga välja Eesti parima peobändi. Finaalvõistlus leiab aset laupäeval Rock Cafés, kus astuvad lavale kaheksa eelvoorude parimat muusikalist kooslust. Võitja viib endaga koju 3000 euro suuruse auhinnaraha ning tuusiku otse Rabarock 2011 lavalaudadele.

«Oleme pidanud maha kolm väga kõva tasemega eelvooru ning finaali on jõudnud kahtlemata kõige tugevamad bändid,» sõnas korraldaja Danel Pandre.
Võitlusele registreerus kokku 70 bändi, kelle hulgast valis žürii välja 18 parimat ning nendest kaheksa jõuavad publiku ette juba laupäeval toimuval finaalvõistlusel.

Võitja üle saavad Pandre sõnul otsustada peale auväärt kohtunike ka fännid. «Fännide hääl saab sõna otseses mõttes arvesse võetud ja mõõdetud, ning tulemused liidetakse žürii häältele. Seetõttu on oluline, et iga bänd kaasaks võimalikult palju oma loomingu austajaid»

Jägermeister Rock Liiga 2011 finaalis astuvad üles:
Animal Drama, Burn Still, Crashdaf, Crucial Attack, Dramamama, Goresoerd, Ketikoerad ja Nevesis.

Uksed Rock Cafés avatakse 21.00, esimene bänd alustab 22.00. Piletid hinnaga 5 eurot on saadaval kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles