Jessica Alba avaldas jaapani filosoofia, mille järgi ta elab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Alba arrives at the Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California February 28, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
Jessica Alba arrives at the Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California February 28, 2016. REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Näitlejanna ning ärinaine Jessica Alba tunnistas, et on õppinud aktsepteerima ning hindama ka elu pahupooli.

Selleks, et näha keerulistel hetkedel teatud situatsioonides hoopis head ning õpetlikku, on Albat aidanud jaapani filosoofia nimega wabi-sabi. «Ma olen kahe jalaga maa peal ja enda ümber toimuvat jälgiv inimene. Elan sellise jaapani filosoofia järgi nagu wabi-sabi, mis õpetab hindama ning nägema head elu ebatäiustes».

Näitlejanna on ettevõtte Honest Company üks asutajatest, mis keskendub keemiavabade toodete arendamisele. Kahe lapse ema Alba tunnistab, et ta ei ole küll puukallistaja ning käib iga päev pesemas, kuid keskkond on tema jaoks sellegi poolest väga oluline. Wabi-sabi on õpetanud Jessicat aga tervitama kõike, mis tema suunas tuleb, isegi kui esialgu tundub, et tegemist on millegi ebameeldivaga, rääkis naine Us Weekly'le antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles