Kurioosum: kuidas tõlgendada Olga Temnikova kunstipärast vastuvõtu aksessuaari?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi kultuurirahastu nõukogu liige, galerist Olga Temnikova ja pensioniühistu Tuleva nõukogu esimees Indrek Kasela.
Presidendi kultuurirahastu nõukogu liige, galerist Olga Temnikova ja pensioniühistu Tuleva nõukogu esimees Indrek Kasela. Foto: Arno Mikkor / Raigo Pajula / presidendi kantselei

Vabariigi aastapäeva vastuvõtult ning ballilt lähevad lendu mitmed põnevad mõtted ning tugevad statement'id.

Vabariigi Presidendi kultuurirahastu nõukogu liige ning galerist Olga Temnikova tuli välja eilse õhtu kindlasti kõige põnevama statement piece'i ehk eriti huvitava kaelaehtega. 

Presidendi kultuurirahastu nõukogu liige, galerist Olga Temnikova ja pensioniühistu Tuleva nõukogu esimees Indrek Kasela.
Presidendi kultuurirahastu nõukogu liige, galerist Olga Temnikova ja pensioniühistu Tuleva nõukogu esimees Indrek Kasela. Foto: Erlend Štaub

Vaata siit, vaata sealt, ikka jääb segaseks, millega ripatsi puhul täpselt tegu on. Kunsti puhul on aga tihti nii, et autorid soovivad vaatajale tõlgendamisruumi jätta. Nii siis saabki igaüks ise otsustada, mida ta Olga kaelas täpselt rippumas näeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles