Katona palkas eradetektiivid mehe ekside järel nuuskima?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerry Katona
Kerry Katona Foto: WENN

Briti lauljanna ja telestaar Kerry Katona on väidetavalt palganud eradetektiivid, kelle ülesanne on tema abikaasa endistel kallimatel silma peal hoida.

Nimelt kartvat naine, et abikaasa Mark Croft võib ta maha jätta ja pöörduda tagasi oma endiste kallimate Louise Oortwyni või Clare Bonello juurde, kirjutab Digitalspy.

Väidetavalt maksab lauljanna detektiividele päevas 500 naelsterlingit ehk ligi 10 000 krooni ning nad töötavad tema heaks juba nädalaid.

«Ta kardab, et Mark läheb emma-kumma ekskallima juurde tagasi,» rääkis allikas News of the Wordile. «Ta laseb tüdrukuid hilisõhtuni jälgida, et teada saada, kas nende juures käib teisi mehi. Kerry arvab, et kui neil püsivad kallimad tekivad, ei saa Mark enam nende juurde tagasi minna.»

Eriti suurt tuska teeb Katonale allika sõnul Oortwyn, kellel on Croftiga seitsmeaastane tütar.

«Kerry tahab teada, mida Louise kannab, milline soeng tal on, isegi seda, kui sale ta on. Ta on äärmiselt ebakindel,» sõnas allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles