Elu24 Live/ Eesti Vabariigi 99. aastapäeva pidulik tähistamine Elu24 stuudios

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabariigi aastapäeva tähistatamine Elu24 stuudios 24. veebruaril!

Kell 17.30 algas Elu24 stuudios otseülekanne, kus külas olid muusikud ning moe- ja ilugurud, kes vaatasid koos Anu Saagimiga vabariigi aastapäeva piduliku kontserdi ülekannet, mida tähistati Estonia ooperi- ja kontserdimajas, kuhu oli palutud 900 külalist Eestist ja välismaalt.

Foto: Tairo Lutter / Postimees

Jälgiti kuidas sai hakkama oma ametiaja esimese iseseisvuspäeva kõnega president Kersti Kaljulaid, kuidas koos abikaasa Georgi-Rene Maksimovskiga tervitati külalisi Valges saalis, mida esipaar kandis ning kui hoogsalt tantsujalga keerutati.  

Foto: Fresko Jäätisevabrik

Samal ajal mekkisid stuudiokülalised Fresko Jäätisevabriku poolt valmistatud täiesti enneolematut maiust: purki oli pandud esimene Eesti trikoloori värvides jäätis. Jäätisemeistrid olid toote valmistamise juures jäänud  põhimõttekindlateks – ühelgi kunstlikul värv- või lisaainel jäätisepurki asja polnud.

Uhke käsitööjäätis on igati kodumaa-armastusest kantud - sinisele kihile annavad maitse martsipan ja kardemon, värv tuleb kodumaisest kassinaeriürdist. Musta kihi valmistamisele panid õla alla Muhu pagarid, kes andsid selleks leiva, jäätise värvib mustaks süsi. Valge on mõnusalt hapukas hapukoorejäätis.

Sini-must-valget jäätist valmistati vabariigi aastapäevaks üksainus väike partii, kokku 500 purki. Seega oli tegemist tõeliselt eksklusiivse ja kordumatu maiustusega. Aitäh, Fresko Jäätisevabrik!

Foto: promo

«Aktuaalse kaamera» ajal, kell 21.20 saabus stuudiosse räpipunt Hanf Kung ja vaheklipid tulid skandaalsetelt räpparitelt 5Miinust.

Foto: Viktor Burkivski

Saates võtsid sõna moeloojad Kirill Safonov ja Tim Bluz.

Elu24 Live stuudios: Evelin Ainomäe, Anu Saagim, Tim Bluz, Cadrin Lokotar
Elu24 Live stuudios: Evelin Ainomäe, Anu Saagim, Tim Bluz, Cadrin Lokotar Foto: facebook.com

Kirill Safonovi nõela alt oli tulnud ka saatejuht Anu Saagimi uhke aastapäeva kleit. Tegemist oli Magnumi Release the Beast jaoks tehtud žedöövriga.

Elu24 stuudios vaadati ka otseülekandes, kuidas kutsutud saabusid Estonia ooperi- ja kontserdimajja ning mis toimus fotoseina juures siis, kui külalised on presidendiga kätelnud.

Portaali erisaade alustas ülekandega kell 17.30 ning lõpetas, kui viimanegi inimene oli ära näidatud. Saates võtsid sõna ka moelooja Tim Bluz, iluguru Cadrin Lokotar ja bikiinifitness-staar Evelin Ainomäe.

Foto: Erlend Štaub
Foto: Presidendi kantselei

Riigikogu liige Olga Sõtnik kandis 2015. aasta presidendi vastuvõtul disainer Tim Bluzi kleiti.

Kleiti kritiseeriti toona üsna palju. Öeldi, et see on üle vindi. Kas ka tänavusel vastuvõtul näeb Tim Bluzi loomingut, seda näed juba 24. veebruari õhtul.

Tallinn Fashion Week Tallinna Kultuurikatlas - fotosein. Fashionist Tim Bluz fännab Anu Saagimit
Tallinn Fashion Week Tallinna Kultuurikatlas - fotosein. Fashionist Tim Bluz fännab Anu Saagimit Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles