Eesti armastatud teatri-, filmi- ja telenäitleja Raivo E.Tamme uus monolavastus Kopli Restoranis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15. juuli 1965 - näitleja Raivo E.Tamm
15. juuli 1965 - näitleja Raivo E.Tamm Foto: Madleen Teetstov-Faulkner

1. märtsil esietendub Kopli Restoranis eesti armastatud teatri,- filmi,- ja telenäitleja Raivo E.Tamme uus monolavastus «Mis see E. tähendab?».

Foto: Madleen Teetstov-Faulkner

Kopli Restorani hea sõber Andrus Vaarik, kes esitab praegugi erinevates kohtades väga menukalt uue lähenemisega monotükki «Elu on parim meelelahutus» julgustas ka oma head kolleegi Raivo E. Tamme esinema žanris, mis on väga kaasaegne ja salongilik.

Monolavastus räägib Raivo E.Tamme kujunemisest, lapsepõlvest, vanaisast, I maailmasõjast, Wabadussõjast, Eestist.

Raivo E.Tamm ütleb: «Soovin rääkida oma isast kelle tõttu on mul selline nimi, nagu ta mul on,» ütleb ta. «Samuti isiksustest ja tänasel päeval isiksuste aina vähemaks jäämisest,» sõnab Raivo.

Menukas etenduses «Ma olen Ivo Linna» jäävad mõned südamelähedased  teemad esitamata, mida tahakski nüüd rääkida publikule,» sõnab Raivo E.Tamm.

Monolavastuse teeb omapäraseks interaktiivsus.

Publikul on võimalik näitlejaga kaasa rääkida, diskuteerida ja esitada küsimusi.

Monoetendus «Mis see E. tähendab?» tuleb esitamisele kolmel korral: 01.03, 02.03, 30.03 2017 algusega kell 20.00. Toimumispaigaks on Kopli Restoran aadressil Kopli 25.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles