Liisi Koikson: ma ei vaja kedagi, et tunda end hästi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson
Liisi Koikson Foto: SCANPIX

Liisi Koikson (27) tunnistab, et tal ei ole endaga igav ja inimene peab õppima enesega rahul olema.

«Mulle meeldib, et muusika saadab kogu aeg tegemisi. Tekitan endale sellega atmosfääri, panen lambikese põlema – ja siis ma naudin üksiolemist väga. Ongi, praegu on väga mõnus, » ütleb Liisi Koikson Kroonikale.

Üks sõber päris temalt hiljuti külas käies: «Sul igav ei ole?»

«Eiii!» imestas Liisi küsimuse üle. «Igav küll ei ole üldse. Mul on nii palju asju, millega saaksin oma üksiolemise kodus ära täita ja see oleks kõik hästi mõnus, kõike seda ei jõuagi. Filmid ja raamatud ootavad.» Telekat vaadates ta aega surnuks ei löö, ehkki hiljuti soetas ka selle. «Mul aasta aega vahepeal telekat ei olnud, see aeg võõrutas mind täitsa ära. Nüüd ta mul on, aga rohkem selleks, kui tahan vaadata mingit kontserti või DVDd, siis saan mõnusalt nautida ega pea väiksest arvutist piiluma. Seriaalidest olen täiesti võõrdunud. Kunagi ma vajasin neid, aga enam mitte.»
 
Mida rohkem iseendaga harjud olema... Endaga on ikka kuramuse huvitav...!?

On küll. Mul tõesti ei ole igav endaga. Muidugi ma ei tahaks igavesti üksi olla, aga praegu on see mõnus. Mulle meeldib. Pead õppima olema endaga rahul ja lõpuks leidma inimese, kes täiendab seda kuidagi. Et olete küll koos, aga olete ka eraldi täisväärtuslikud. See võib-olla oleks kõige ilusam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles