Quentin Tarantino andis papagoikisa pärast naabri kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino Foto: SCANPIX

Hollywoodi kuulus režissöör Quentin Tarantino andis papagoikisa tõttu Oscari võitjast naabri kohtusse.

Tarantino sõnul kisavat ta stsenaristist naabri Alan Balli papagoid nii kriiskavalt ja valjult nagu oleks tegemist lendavate hiidsisalikega, kirjutab The Telegraph.

47-aastase Tarantino naaber, 53-aastane Ball võitis 1999. aastal filmi «American Beauty» stsenaariumi eest Oscari ning on sarjade «Six Feet Under» ja «True Blood» stsenaariumide autor.

Tarantino sõnul ei lase naabri karjuvad papagoid tal uue filmi kallal töötada ning selle tõttu oli ta Los Angelese kohtu poole sunnitud pöörduma.

Tarantino väite kohaselt on linnud teda seganud juba rohkem kui aasta.

«Iga päev viivad mu naabrid oma papagoid aeda, kus need kisavad seitse-kaheksa tundi päevas. Selle tõttu ei ole minul ega mu pere liikmetel võimalik kodus olla ega tööd teha. Need linnud kisavad nii, nagu oleks tegemist hiidsisalikega,» seisab kohtule esitatud dokumentides.

Tarantino lisas, et lindude pikaajaline kisa on hakanud ta vaimsele tervisele mõjuma ning ta on närviliseks muutunud. Ta ei saavat enam öelda, et «mu kodu, on mu kindlus».

Tarantino sõnul on tal käsil uue filmi, mis on vestern, käsikiri, kuid selle valmimine on lindude tõttu edasi lükkunud.

Kuulsa režisööri sõnul püüdis ta naabritega sõbralikult papagoide teemal vestelda, kuid see ei andnud tulemusi. Naabrid ei olevat siiani igapäevast kakofooniat ära lõpetanud. Selle tõttu olevat tal õigus saada oma kannatuste eest kompensatsiooni.

Tarantino advokaadi Marty Singeri sõnul algas papagoide kisa 2009. aasta lõpul. 2010. aastaks oli linnukisa Tarantino jaoks kannatamatuks muutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles