Video: tuntud näitlejanna kihlus kuulsa vangiga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paula Williamson
Paula Williamson Foto: SCANPIX

Briti tuntud seriaalide näitlejanna Paula Williamson kihlus eluaegset vanglakaristust kandva kuulsa vangi Charles Bronsoniga, tekitades hukkamõistu ja suure meediahuvi.

Williamson on üles astunud tuntud Briti draamasarjades «Emmerdale» ja «Coronation Street», edastab The Sun.

Paula Williamson / Scanpix
Paula Williamson / Scanpix Foto: SCANPIX

Charles Bronson on Ühendkuningriigi üks kuulsamaid vange, kes esimest korda jõudis trellide taha 1974. aastal, kuid ta jätkas kuritegelikku elu. Hiljem anti ta kohtu alla ja mõisteti süüdi röövides, väljapressimistes, vägivallas, peksmises ja tapmises, saades lõpuks eluaegse vangistuse.

Charles Bronson / wikipedia.org
Charles Bronson / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Bronson sõnas mitmel korral kohtus, et ta kaotab vahel enda üle kontrolli ja selle tõttu pani mitmed kuriteod toime. Lisaks vanglale on Bronson olnud ka psühhiaatriahaiglas ravil.

36-aastane Williamson ja 64-aastane Bronson kohtusid kirja teel ja suhtlesid neli aastat, enne kui nüüd kihlusid.

Williamson oli külaliseks brittide populaarses hommikusaates «Good Morning Britain», kus saatejuht Piers Morgan uuris selle kihluse tagamaad.

Williamsoni sõnul ei ole Bronson tema silmis vägivallatsejast vang, vaid hoopis teistsugune inimene kui meedia temast arvab.

Saate teine juht Susanne Reid loetles ette, milliseid kuritegusid Bronson on korda saatnud, kuid näitlejanna katkestas ta kiiresti.

«Charlie tunnistas, et pani toime julmi tegusid, kuid nüüdseks on ta neid kahetsenud ja ta on muutunud. Minu Charlie ei ole enam see Charlie, kes varem,» lausus näitlejanna.

Reid teatas, et Charles Bronson on juba nii vana, et sellises vanuses inimene enam ei muutu drastiliselt.

Siis sekkus ärritunud Piers Morgan, kelle sõnul on Bronsoni puhul tegemist julma mõrvariga ja selleks ta ka jääb.

Morgan lisas, et näitlejanna kihlumine eluaegse vangiga on vaid kuulsuse kogumine, kuid Williamson lükkas selle ümber.

«Olen ka varem olnud suhtes, kuid nüüd leidsin oma hingesugulase, kelleks on Charlie. Me ei kihlunud lisakuulsuse saamiseks, oleme juba varasemast kuulsad,» teatas staar.

Williamsoni sõnul ei häiri teda fakt, et teda tuntakse edaspidi kui tapjast Bronsoni naist.

Charles Bronson on Suurbritannias staarvangi seisuses, temast on kirjutatud mitu raamatut ja tehtud filmi «Bronson», milles mängib peaosa Tom Hardy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles