Maire Aunastele ei sobi «Vaprate ja ilusate» aeg

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Koduperenaistega pole võimalik suhelda, kui TV 3-s jookseb menuseep «Vaprad ja ilusad».

Kunagi oli andunud seriaalivaataja ka teletäht Maire Aunaste, kirjutab Nädal.

«Praegu ma eriti enam ei vaata, sest praegune seriaaliaeg  mulle lihtsalt ei sobi,» nentis Aunaste.

Ta lisas, et teda enam ammu ei huvita, mis «Vaprates ja ilusates» juhtub, kuid teda huvitab,  kuidas õnnestub näitlejatel püsida juba aastaid nii heas vormis.

«Vahepeal olin viis aastat Ameerikas ära ega vaadanud ühtegi osa, sest seal algas seriaal pool kaks päeval. Tulin siis Eestisse tagasi ja vaatan, et Brooke ja Ridge on endiselt kaunid ja heas vormis. See on imetabane,» lausus kuulus saatejuht.

Veel huvitab Aunastet, kuidas küll suudab Brooke iga asja peale nutma hakata ning kuidas rikkad ja paljude võimalustega inimesed suhtlevad seriaalis kitsalt ainult oma suguvõsa piires.

«Nad ei suhtle seal kellegagi väljaspool suguvõsa. Väga igav! Peab ikka väga nutikas stsenarist olema, et selliseid lugusid üldse kirjutada,» leidis Aunaste.

Peategelased Ridge ja Brooke on juba mitmendat korda suhted üles soojendanud. Maire Aunaste sõnul ei huvita teda, kas nad uuesti abielluvad.

«Ei tea, sest ma ei tea nende suhetest hetkel midagi,» lausus telestaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles