Ekstreemne: Tartu Kaubamaja seinalt laskuvad modellid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus astuvad modellid lavale mägironijate kombel.
Tartus astuvad modellid lavale mägironijate kombel. Foto: Moekuulutaja

Sel nädalavahetusel Tartu Kaubamajas toimuva Moekuulutaja tõmbenumbriks on 30-meetrisel vertikaalselt välilavalt allakõndivad modellid.

Eesti mõistes väga uuendusliku lavakontseptsiooni idee pärineb festivali stilistilt Piret Vapajevalt, kelle sõnul on inspiratsiooni saadud suvistest ekstreemsetest ajaveetmisvõimalustest nagu mägironimine ja surfamine, mis toetavad ka kogu sellekevadise Moekuulutaja põhiteemat «Suvi, päike, meri ja fun!».

Moeürituse korraldaja Piret Kulli kiidab huvitavat lahendust. «Pöörased ideed ongi  taoliste moeürituste nurgakiviks, sest moetööstus ise tuginebki ju andekate loovinimeste  ekstreemsetel väljamõeldistel.»

iimane võimalus Tartu Moekuulutaja enneolematut lavashow veel enda silmaga näha ning panna kõrva taha andekate stilistide Piret Vapajeva ja Jane Kuke kevadsuviseid moesoovitusi on täna, 12. märtsil. Välilaval leiab aset vabaajashow «Vabalt!» ja noorteetendus «Värvide mäss» ning kaubamaja aatriumis klassikaetendus «Töö ja vile», esineb ansambel Ikoon ja toimub jooksev ilunõustamine meigi- ja juuksespetsialistide poolt.

Programm:

12:00 – Vabaaja moeshow «Vabalt!» välilaval
12:30 – Noorteetendus «Värvide mäss» välilaval
13:00 – ansambel Ikoon välilaval
13:30 – Klassikaetendus «Töö ja vile» siselaval
14:00 – esineb Iiris välilaval
Siselaval jooksvalt ilunõustamine ja tantsuklubi Shaté esinemised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles