Gabriel ihkab Kreekasse naisi hullutama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti striptiisikuninga valimised.
Eesti striptiisikuninga valimised. Foto: Eurostripp

8. märtsil toimus Ateena erootikateatris Kinky Opera agentuuri Eurostrip korraldatud konkurss Eesti striptiisikuningas, kus valiti kolm parimat Eesti meesstripparit.

Staažikas strippar Vadim Jastšenko aka Neo võitis Eesti parima meesstrippari tiitli ning krooniti Eesti striptiisikuningaks.

Teise koha vääriliseks osutus samuti pikka aega erootilise show äris tegutsev Nikolai Šalaginov aka Nico.

Aasta 2010 Eesti parim meestrippar Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel jäi kolmandaks. Farmi-Gabriel pälvis žüriilt erilise tunnustuse väga emotsionaalse esinemise eest.

Gabriel jäi üritusega rahule ning on valmis esimesel võimalusel taas Kreekasse põrutama: «Kreeka naised on alguses küll palju raskem publik kui eestlannad, aga kui neile õigesti läheneda, siis lähevad nad vägagi pöördesse».

Kinky Opera juhataja sõnul pillutas Farmi-Gabriel kreeklannadest kliente mängleva kergusega lae alla ning paistis silma eriti tulise ja jõulise esinemisega.

Publiku seas viibinute sõnul võitis Farmi-Gabriel nii mõnegi kreeklanna südame.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles